Nog even een klein berichtje van mijn kant…
Gister, 26 september 2015, de tweede Leef!-dag die ik samen met 2 hele lieve mensen, Hendrik en Irene, mocht organiseren. Zonder hen was het me niet gelukt. Met veel enthousiasme zijn we bijna een jaar bezig geweest om deze dag neer te zetten.
En dan is het zover; de dag begonnen we prachtig om 7 uur met de zon die boven het Bergumermeer opkwam. Een dag waarbij de zon bleef. Zelfs de donkerste wolken gingen aan ons voorbij en het bleef droog!
Een prachtige locatie, mooi weer en heel veel vrijwilligers en natuurlijk alle gezinnen die kwamen! Want daar doe ik het voor, voor alle kinderen die in een moeilijk periode zitten of hebben gezeten en hun broertjes/zusjes en ouders. Een dag om nooit te vergeten en een professionele fotoshoot waarbij herinneringen worden vastgelegd.


Een ontroerende dag, dat ook. Er waren veel momenten waarbij ik stilstond bij deze verschrikkelijke ziekte kanker.
En ik besefte me weer eens, wat een voorrecht het is om dit nog te kunnen en mogen doen.
Over een maand is het precies 10 jaar geleden dat ik zelf kanker kreeg. 21 jaar was ik. Een heftige tijd van bijna 1,5 jaar volgde, ziekenhuis in, ziekenhuis uit. En dan zo’n dag organiseren doet me weer veel denken aan die periode. Sommige kinderen vechten er nog steeds keihard voor en sommige kinderen mogen gelukkig het ziekenhuis achter zich laten…
En dan ‘mijn’ tweede Leef!-dag, nu ik dit typ heb ik weer kippenvel. Een hele ontroerende, mooie, blije en emotionele dag. Wat ben ik trots en enorm dankbaar op iedereen die mee geholpen heeft!
Ik kan daarom iedereen ook niet genoeg bedanken, maar weet, dat ik heel, heel erg blij ben met alle hulp! Een prachtige dag hebben we gehad waarbij de gezinnen kosteloos konden genieten van alle activiteiten, eten, drinken en dan natuurlijk de fotoshoot.
Het was fantastisch, nog steeds geen woorden voor!
Veel liefs, Lydia

ps; er staan al sfeerfoto’s op de site van afgelopen zaterdag!

Nina06

IMG_3224-264

IMG_2915-95-202

IMG_2859 2-73-180

IMG_2886 2-86-193

IMG_2691-36-109

IMG_2672-29-102

A38A6495-41-48

IMG_1161-2-49

IMG_1182-52