Yes! We gaan nu echt los! 

Leef! is in 2013 ontstaan vanuit mijn eigen ervaring met deze vreselijke ziekte. Ik wilde kinderen en later ook volwassenen met mooie Leef!-dagen iets bijzonders geven, een bijzondere herinnering vol mooie momenten, lachen, huilen en als basis daarin de fotoshoot. Wat hebben we geweldige tijden meegemaakt de afgelopen 10 jaar!

En ja, we bestaan alweer 10 jaar dit jaar en we wilden dit eigenlijk groots gaan vieren. Maar helaas sloeg het noodlot begin 2022 weer toe in ons gezin. Mijn zus vecht al meer dan een jaar tegen kanker op dit moment… voor mij geen goed moment om een groot feest te organiseren. Dus dit jaar wordt Leef! net wat anders, maar ik hoop net zo mooi. 

“Wandel mee voor Leef!” is de titel van de Leef!-dag op 16 september 2023. Een mooie tocht van 14 km door de Friese bossen van Beetsterzwaag waarmee we samen zijn, samen komen en daarmee geld ophalen voor het goede doel wat we gekozen hebben: UMCG Kanker Researchfonds.

Mijn zus is behandelt in het UMCG en we vinden dit een heel mooi doel om geld voor op te halen. Samen geld ophalen want daarbij hebben we jullie hulp nodig! Wij organiseren op 16 september met veel liefde deze wandeltocht, maar het zou fantastisch zijn als jullie ons helpen met ons doel te halen. 

Je kunt hier doneren: https://www.geef.nl/nl/actie/wandelmee/

Maar… je kunt natuurlijk ook mee wandelen! Opgeven en alle info vind je hier: Aanmelden doe je hier en alle info vind je hier. 

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via de mail: [email protected]

We kijken uit naar een bijzondere dag op 16 september, hopelijk tot dan!

Liefs Hendrik, Angelique en Lydia