Het is zover! De aanmelding voor de kinderen en gezinnen staat weer open!

Leef! wordt dit jaar gehouden op 23 september op het strand van camping Bergumermeer.

Dit jaar net iets anders, de leeftijdsgrens hebben we uitgebreid van 0 tot 18 jaar!

En… het thema is dit jaar Ibiza! We willen het strand omtoveren tot een echt festival-sfeertje, waar je heerlijk kunt loungen, lachen, eten en drinken en de hele dag weer geweldige activiteiten voor het hele gezin!

Meld je nu aan op http://leeffotodag.nl/meld-je-aan/aanmelden-voor-de-leef-dag/#.WKW9wxTt58A en lees hieronder de info:

De Leef!-dag is voor kinderen van 0 – 18 jaar die op dit moment kanker hebben of net klaar zijn met de behandelingen. Het maakt niks uit waar je woont, wat je doet, of je wel of geen haar hebt; deze dag is voor iedereen toegankelijk. De dag staat in het teken van een prachtige fotoshoot; met mooie en stoere kleding aan, make-up en je haar kan worden gedaan door een echte haarstyliste. Een dag die draait om jou als kind.

Aan het einde van jouw eigen professionele fotoshoot maken we ook nog een mooie foto van jullie als gezin!

Daarnaast zullen er de hele dag leuke activiteiten georganiseerd worden zodat je je met je hele gezin de hele dag kunt vermaken!

Deze Leef! – dag is op 23 september 2017 van 10 – 19.30 uur.Het thema is dit jaar Ibiza en we zetten echt een festival-sfeer neer met als afsluiter een bbq voor iedereen!  De hele dag zijn jullie welkom. Voor je eigen fotoshoot krijg je een tijd door, het is dus wel handig dat jullie er dan in iedergeval zijn.
De Leef! – dag zal gehouden worden in Friesland op een prachtige buitenlocatie, namelijk op het strand van camping Bergumermeer.
Aan alles wordt gedacht, dus je hoeft zelf niks mee te nemen en alles is gratis. Gewoon genieten en wij leggen deze mooie herinnering vast in een prachtige fotoshoot.

flyer-v2 IMG_3005 2-129-236 IMG_3062-150-257 IMG_2785 2-43-150