> U P D A T E – LEEF! 2023 <

Na onze vorige berichten waren we al een tijdje bezig met het plannen van Leef! “10 jaar later”. Het idee was er, de datum, de locatie… maar toen gebeurde er iets in mijn leven wat alles veranderde.

Kanker kwam weer dichtbij, voor de tweede keer bij mijn zus. Weer een slecht bericht, weer de molen in en weer alle emoties en verdriet. Leef! is 10 jaar geleden ontstaan na mijn eigen ziekteperiode. Ik wilde iets terug doen, iets moois organiseren, een herinnering maken. Dat is gelukt, 4 x mochten wij de Leef!-dag organiseren voor kinderen en volwassenen met kanker. Een professionele fotoshoot, toffe activiteiten, gezelligheid, alles erop en eraan. Wat waren dat mooie dagen. Ons idee was om dit jaar een soort reünie te houden van al die jaren, iedereen weer uit te nodigen en het leven te vieren. Een heel mooi idee, maar niet passend op dit moment in mijn leven. Het is te heftig allemaal, het komt weer te dichtbij.

Maar helemaal niks doen kan ik ook niet, dus heb ik samen met Hendrik en Angelique heel fijn gekletst over wat wel goed voelt om te doen. 16 september 2023 blijft staan, we gaan dan namelijk een hele mooie sponsor-wandeltocht in Friesland organiseren voor twee mooie stichtingen die met kanker te maken hebben. Een wandeltocht voor iedereen, kinderen en volwassenen kunnen meedoen. Het wordt heel bijzonder, dat weet ik nu al. Het voel zo goed om deze keuze nu te maken!

Hopelijk voor jullie allemaal ook een mooi moment om deze datum alvast in de agenda te zetten en mee te lopen of mee te helpen als vrijwilliger.
Samen met Blokhut Sparjebird en ontdekjeplekje_nl gaan we dit organiseren. Hoe en wat? Daar vertellen we jullie snel meer over.

Tot snel, heel veel liefs, Lydia, Hendrik en Angelique

Leef! 2023 – Wandel mee! 🌻

#leef #team #teamleef #goeddoel #kinderenmetkanker #leef #leeffotodag #vokk #kika #kinderkanker #kanker #mooiedag #herinneringenmaken