Wat is 2020 een gek jaar geweest he? Wij hadden plannen om in 2021 weer een Leef!-dag te organiseren, maar door het Corona virus zetten we dit even op de lange baan, want het is allemaal zo onzeker!

Wel hebben we nu een hele ludieke actie bedacht samen met Blokhut Sparjebird, de horeca zaak die ik (Lydia) samen met mijn vriend Tjeerd run.

Als horecazaak liggen we natuurlijk ook al langer als de helft van dit jaar stil en missen we onze gasten zo! Daarom vullen we nu onze zaak met knuffelhonden zodat het toch nog gezellig wordt bij ons. Je kunt een knuffelhond doneren voor € 30,- waarmee je De Blokhut steunt én Leef!, want wanneer wij weer open mogen gaan we al deze knuffelhonden persoonlijk brengen bij zieke kinderen in de ziekenhuizen.

Doe je ook mee?

Nederland, De Hemrik, 11-12-2020. Door corona hebben Tjeerd en Lydia ( van de Blokhut bij Sparjebrud een actie bedacht waarbij ze mensen oproepen om voor 30 euro een knuffelhond te kopen waarmee zij de lege plekken in hun zaak kunnen vullen. Een deel van dit bedrag gaat naar stichting Leef voor kinderen met kanker. Het andere deel is voor de zaak zelf om overeind te blijven in deze crisis. KM 27